Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Végleg a Valencia játékosa marad Kondogbia

Az utóbbi két szezon nem túl jó teljesítménye után a Valencia idén remekül kezdte a bajnokságot, ebben nagy szerepe volt Geoffrey Kondogbiának is.

Kondo (1)

Első valenciai gólját a Real Madrid ellen szerezte (forrás: calcio360.eu)

A lens-i nevelésű játékos korábban megfordult a Sevilla és a Monaco együttesénél is, ezután vette meg nagy reményekkel, 40 millió euróért az Inter. Olaszországban azonban nem találta meg a számításait, talán nem is csoda, hogy nem sikerült beilleszkednie, hiszen mindössze 2 év alatt öt különböző edző irányította a milánói kék-feketéket.

Idén nyáron a francia középpályás mindeképp távozni akart Milánóból, hogy nyomatékosítsa akaratát, a Betis elleni edzőmérkőzésen például meg sem jelent. Kapóra jött tehát a Valencia ajánlata, akik kölcsönbe szerezték meg a játékost és a hírek szerint annyira elégedettek az eddig nyújtott teljesítményével, hogy máris hajlandóak kifizetni a szerződésben megszabott 25 millió eurós kivásárlási árat.

Úgy tűnik tehát, hogy a végén mindenki jól jár, az Internek is sikerül valamennyit visszahoznia a játékosért korábban fizetett összegből, Kondogbia pedig egy számára ideális környezetben dolgozhat azon, hogy a Monaconál látott remek formáját  minél előbb visszanyerje.

(zp)