Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona csatára már télen Angliába kerülhet

Nem először van “terítéken” a Barcelona csatárának, a spanyol Paco Alcacernek a távozása a katalán klubnál. A hírek szerint azonban ez lassan tényleg “valósággá” válhat. 

pacoalcacerfcbarcelonavdeportivoalavesavc-7cfikrkl

Alcacer még 2016 nyarán érkezett a gránátvörös-kékekhez a Valenciától, azonban nem igazán tudta beverekedni magát se a kezdőcsapatba, se az aktív rotációba. Ráadásul értesülések szerint a Barcelona már egy ideje próbál tőle “megszabadulni”.

A hírek szerint ez most a télen össze is jöhet, ugyanis két konkrét érdeklődő is van a csatár iránt. Az egyik a Ligue 1-ben szereplő Lille, a másik pedig a PL középcsapat Southampton.

A “Szentek” menedzsere Mauricio Pellegrino, a hírek szerint már finoman el is kezdett érdeklődni a csatár iránt, ám az első hivatalos lépéseket majd csak a téli átigazolási szezonban teheti meg, csak úgy mint a francia Lille vezetősége.

Alcacer piaci árát a transfermarkt 18 millió euróra becsüli, ám ennyiért még több mint valószínű, hogy a Barca vezetősége nem engedné el az annó 30 millió euróért vásárolt játékost.