Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elköszönt a DVTK-tól a korábbi Fradi-kedvenc

A DVTK honlapja szűkszavűan tudatta, hogy három nap után elköszönt a csapattól a klubtól edzéslehetőséget kérő korábbi Fradi-kedvenc, a brazil Leonardo.

dvtkleo

(Fotó: dvtk.eu)

Kedden mi is beszámoltunk róla, hogy a 2013 tavasza és 2014 nyara közt bő egy esztendőt a Fradinál is eltöltő Leonardo újra Magyarországon tartózkodik, és Miskolcon kért edzéslehetőséget. Úgy tűnik, az együttműködés rövidéletű volt, bár Bódog Tamás nyilatkozatában nyitva hagyta azt a bizonyos kiskaput…

“Korábban jókat hallottam Leonardóról, és én is kíváncsi voltam rá a saját szememmel, ezért bólintottam rá, amikor edzéslehetőséget kért Diósgyőrben.  Az elmúlt napokban igazolta jó hírét, amennyiben úgy alakul, hogy a posztján erősítésre lesz szükségünk, akkor tudjuk, kihez forduljunk. “ – mondta a klub honlapjának a szakvezető.

A 34 éves támadó magyarországi kitérője előtt volt a NAC Breda, az Ajax és a Red Bull Salzburg futballistája is, azóta megfordult már az 1860-nél és az ausztrál Newcastle Jetsnél is, az elmúlt fél évben pedig a holland másodosztályú FC Eindhowent erősítette.