Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: megvan a Málaga elleni 18 fős keret! – edzésvideóval

Bár rengeteg sérült játékosával nem számolhat Ernesto Valverde vezetőedző, az FC Barcelona aktuálisan kihirdetett meccskeretes még így is bőven impozáns. A klubot egykor játékosként is szolgáló szakember egy 18 fős keretet adott meg a tegnapi, Ciutat Esportivan letudott edzést követően.

messiedzés001

Az FC Barcelona eddig jól teljesít a héten: simán verte (még emberhátrányban is) az Olympiakoszt, a Bajnokok Ligája csoportkörében. Rossz előjel egyelőre nem mutatkozik a Málaga elleni, ma esti mérkőzés előtt. A mellékelt videón jó hangulat érződik a csapaton, egyedül a sérültlista hosszúsága miatt lehetnek elkenődöttek Messiék.

A Tito Vilanova edzőpályán este tartott edzés után az alábbi meccskeretet hirdette ki Valverde mester:
Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Cillessen, Alcácer, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Digne, S. Roberto, André Gomes és Umtiti.

A Barca szurkolók továbbra sem láthatják játékban Dembélét, Rafinhat, Jordi Albát, Arda Turant, Aleix Vidalt és Vermaelent.

Az FC Barcelona jelenleg négypontos előnnyel vezeti a LaLiga táblázatát a második Valencia előtt. Előnye a címvédő Real Madriddal szemben 5 pont, míg az Atlético Madrid és a Sevilla párosa már 6 pontra helyezkedik el a listavezető mögött.

Reggeli edzés, a kellemes katalóniai őszben (26 Celsius fok):

Balogh József