Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar csapattársa lehet az Újpest korábbi játékosa! – sajtóhír

A francia bajnokságban (Ligue 1) érdekelt PSG együttese az Újpest korábbi macedon válogatott középpályást szemelte ki, aki jelenleg a spanyol élvonalban rúgja a bőrt.

bardhi-e1476220779570-1024x576 (1)

 

 

A sport.fr a spanyol Superdeporte portálra hivatkozva a mai nap folyamán számolt be róla, hogy a francia élvonalban jelenleg listavezető PSG együttese játékosmegfigyelőket küldött a szombat megrendezett Levante-Getafe bajnokira. A párizsiak fő célpontja a Levante macedón játékosa Ernisz Bardhi volt, aki legutóbb az Újpest együttesében futballozott. A 22 esztendős középpályás idén került Spanyolországba a Levante együtteséhez, ahol remek teljesítményével felhívta több élcsapat figyelmét is. Bardhi eddig 8 mérkőzésen lépett pályára a La Ligában és 3 gólt szerzett, ami után akár már a téli átigazolási időszakban ajánlatot tehet érte valamelyik élcsapat.

Bardhi a magyar élvonalban az Újpest együttesét erősítette 2014 és 2017 között és ezalatt 79 bajnokin 20 találatot szerzett és emelett kiosztott 20 gólpasszt is. A mértékadó transfermarkt portál a játékos piaci értékét 1,35 millió fontra taksálja.

Kép forrása: 24.hu

Ondik Gábor