Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A brazil csapatkapitány fogadkozik az angolok ellen

A nap egyik legrangosabb derbijére kerül sor a londoni Wembley-ben. A tartalékos angol válogatott fogja vendégül látni az idegenben már több mint két éve veretlen brazilokat.

danialves001

A magyar idő szerint este 9 órakor kezdődő meccs hivatalos sajtótájékoztatóján a brazil játékosokat a csapatkapitányuk képviselte, aki nem volt más, mint Dani Alves. A Paris Saint-Germain veterán védője a L’Equipe riporterének árulta el, hogy nem szeretnének túlságosan magabiztosnak tűnni.

Pedig a világbajnoki címre áhítozó brazilok megtehetnék, hogy túlzott magabiztossággal várják a mai örökrangadót. Pár napja a japánokat intézték el félgőzzel, egyetlen félidő alatt. Ráadásul úgy, hogy az ötszörös világbajnok együttesben több sztárjátékos is pihent, mint például Alves.

„Nincs rajtunk nagyobb nyomás a szokásosnál. Nagyon különleges dolog a Wembley-ben játszani. Ismerjük a hely történelmét, ismerjük Anglia focitörténelmét, és tiszteljük is az angolokat, és ennek megfelelően is készültünk fel annak érdekében, hogy megnyerjük ezt a mérkőzést. Ezt a meccset sem tekintjük egyszerű barátságos meccsnek, hiszen mindenki tagja szeretne lenni a csapatnak, mindenki ki akarja érdemelni ezt, és kedden is mindenki a legjobb teljesítményére fog törekedni.”

– nyilatkozta Alves.

Balogh József