Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin klasszist igazolna a Real Madrid! – sajtóhír

Argentin válogatott klasszis futballista a Zinedine Zidane által irányított királyi gárda célkeresztjében? A Don Balón információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid szeretné szerződtetni a Pep Guardiola által irányított Manchester City támadóját, Sergio Agüero-t. 

sergio-aguero-manchester-city_s31s1skm3nph1w7cax2o3jnjg

A Don Balón úgy értesült, hogy a Real Madrid 60 millió fontos ajánlatot készül tenni Sergio Agüero játékjogáért cserébe. A rutinos argentin válogatott támadót az utóbbi években nem először hozták szóba a királyi gárdával. A számára ugyebár nem lenne ismeretlen a La Liga légköre, hiszen 2006-2011-ig az Atletico Madrid kötelékébe tartozott, majd innen került jelenleg is aktuális csapatába, azaz a Manchester Cityhez

Tehát ahogyan már említettük, Sergio Agüero 2011 nyara óta a Manchester City futballistája, s egyben első számú góllövője is. Hosszú éveken át gyakorlatilag kirobbanthatatlan volt a kezdőből, erős túlzással maximum akkor maradt ki, amikor sérült volt. Gabriel Jesus érkezés óta viszont mondhatni koránt sem stabil a helye, sokszor csere a brazil tehetség mögött. Sergio Agüero minden frontot egybe véve 265 találkozón lépett pályára a Manchester City színeiben, melyek során 179 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár