Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Willian vezérletével nyert a Chelsea! – videóval

Az Antonio Conte által irányított Chelsea a Gurban Gurbanov vezette Qarabag otthonába látogatott a Bajnokok Ligája ötödik körének szerdai játéknapján. Ezzel a mérkőzéssel párhuzamosan került megrendezésre a CSZKA Moszkva – Benfica találkozó is…

Teljes képernyő rögzítése 2017. 11. 22. 194529

C-csoport 

1. félidő: A mérkőzés kezdetleges szakasz alapján úgy tűnt, hogy a Chelsea beszorítja a Qarabagot saját kapuja elé. Nos, ennek ellenére a találkozó első igazán komoly ziccerét az azeri klub dolgozta ki. A 12. percben egy pazar összjáték végén Michel került ordító helyzetbe, ám a Qarabag spanyol légiós végül csak a keresztlécet találta telibe, a kipattanót Richard pedig jócskán mellé lőtte. A 19. minutumban aztán jött a dupla csapás a hazaiakra, mivel a játékvezető büntetőt ítélt a Chelsea számára, ráadásul az elkövető Sadygovot ki is állította De Sousa. A tizenegyest a londoniak belga sztárja, Eden Hazard magabiztosan értékesítette. A 37. percben aztán tovább növelte előnyét Antonio Conte legénysége, Eden Hazard passzát követően Willian vette be Sehic hálóját. 

2. félidő: A fordulást követően gyakorlatilag végig mezőnyfölényben az emberelőnyben futballozó Chelsea. Ez helyzetekben, főleg Morata ziccerekben mutatkozott meg. A csereként beálló spanyol támadó gyorsan gólt szerezhetett volna, de végül kihagyta az ordító helyzetet. Néhány perccel később Azpilicueta passzát követően sikerült bevennie Sehic kapuját, ám les miatt a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A 73. minutumban aztán megkapta második büntetőjét a Chelsea, ráadásul ismét Willian jóvoltából. A tizenegyest ezúttal Cesc Fabregas értékesítette magabiztosan, mondhatni kétszer is, hiszen De Sousa megismételte vele annak elvégzését. A 86. percben aztán jött a kegyelemdöfés, Willian megszerezte saját maga második, míg csapata negyedik találatát. Willian ma kétségtelenül együttese vezére, s legjobbja volt, hiszen rúgott két gólt, és kiharcolt két tizenegyest is, s mellette eldőlt, hogy a Chelsea továbbjut csoportjából..

Qarabag – Chelsea 0-4 (0-2)
Helyszín: 
Bakui Olimpiai Stadion, Baku
Gólszerzők: – ill.
Hazard(20., büntető), Willian(37.,86.), Fabregas(73., büntető)
Sárga lapok:
Rzecniczak(41.), Medvedev(71.) ill. Alonso(53.)
Kiállítás:
Sadygov(19.) ill.

Qarabag: Sehic – Medvedev, Sadygov, Rzenczak, Agolli – Guerrier(Yunuszade 81.), Richard, Garayev, Madatov(Diniyev 46.) – Michel, Ndlovu(Quintana 85.). Vezetőedző: Gurban Gurbanov. 

Chelsea: Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Rüdiger – Zappacosta, Fabregas, Kante(Drinkwater 76.), Willian, Alonso(Cahill 58.) – Pedro, Hazard(Morata 65.). Vezetőedző: Antonio Conte. 

https://www.youtube.com/watch?v=lpGbRdFmO-U

A-csoport: 

A mérkőzés első góljára nem kellett túl sokat várni, amit a hazaiak javára jegyezhettünk fel. A 13. percben a vendég Benfica védői nem tudtak felszabadítani, amit a CSZKA Moszkva ki is használt, Natcho átadását követően Schennikov vette be az ellenfél hálóját, s szerezte meg a vezetést csapatának. A fordulás után gyorsan növelni tudta előnyét a hazai gárda, az 56. minutumban a menteni igyekvő Jardel-ről a saját kapujába pattant a labda. A CSZKA Moszkva tehát fontos győzelmet aratott, így az orosz klub továbbra is esélyes a továbbjutásra. 

CSZKA Moszkva – Benfica 2-0 (1-0)
Helyszín:
Aréna CSZKA, Moszkva
Gólszerzők: Schennikov(13.), Jardel(56., öngól) ill. –
Kiállítás: – ill. –