Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid kinézte magának Bonuccit – sajtóhír

Spanyol lapinformációk szerint a Real Madrid szemet vetett a Milan és az olasz válogatott hátvédjére, Leonardo Bonuccira.

b

Ellenfélként már többször összecsaptak (forrás: El Confidencial)

A hír már csak azért is meglepő, mert a 30 éves védő mindössze idén nyáron csatlakozott a Milan csapatához a Juventusnál eltöltött hét esztendő után. A Milan ettől a szezontól új korszakot szándékozott kezdeni és ennek lett volna az egyik arca Bonucci. A csapat azonban egyelőre botladozik a bajnokságban, és a játékos is többször került már a kritikák kereszttüzébe, legutóbb éppen a Milan-Austria Wien mérkőzésen a lábai között kapuba surranó labda miatt.

A Milan a nyáron 42 millió eurót fizetett a Juventusnak a játékos szolgálataiért, akinek az éves keresete különböző bónuszokkal akár a 10 millió eurót is elérheti évenként. Abban az esetben, ha a milánóiaknak nem sikerülne kiharcolniuk a Bajnokok Ligája indulást, szűkebbre kellene húzniuk a nadrágszíjat és kénytelenek lennének megválni egy-két kulcsemberüktől, közülük éppen Bonucci lehetne az egyik legpiacképesebb játékos.

A Real Madrid a hírek szerint már a nyáron is próbálta megszerezni Bonuccit, aki akkor még az Olaszországban maradás mellett döntött, de az utóbbi idők sikertelensége talán levegőváltozásra sarkallhatná a válogatott védőt. Egy dolog biztos, Madridban alighanem sokan örülnének egy Sergio Ramos-Bonucci védőpárosnak.

(zp)