Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belül váltott a Bayern München egykori gólfelelőse! – hivatalos

Bár még el sem kezdődött a januári átigazolási időszak, Németországban máris felpezsdült a piac! Tegnap a Bayern München jelentett be csatár-igazolást, ma pedig a Stuttgart tette ugyanezt, ám az ő érkezőjük még nevesebb, mint a bajoroké!

gomez001 www.besiktas-internationalcom

Mario Gómez minden bizonnyal kint szeretne lenni a 2018-as labdarúgó világbajnokságon, ezért is váltott klubot remélvén, hogy a döcögő Wolfsburgot maga mögött hagyva bekerülhet Joachim Löw szűkített keretébe

A Bundesligaban szereplő VfB Stuttgart hivatalos oldalán jelentette be, hogy 3 millió euró ellenében leigazolja a Bayern Münchennel anno triplázó Mario Gómezt!

A 32 esztendős csatár az előző szezonban csatlakozott a Wolfsburghoz, ahol 37 mérkőzésen 18 gólig jutott, ám idén már megtört a lendülete, ezt a 15 meccsén szerzett egyetlen gólja is jól mutatja. Jól jött tehát számára a váltás, hiszen a számára nem ismeretlen Sváb csapatnál nagyon nagy tiszteletnek örvend, így minden bizonnyal meg fogja kapni a lehetőséget egy (sokadik) új kezdetre.

Tovább folytatódik tehát a Wolfsburg nemrégiben általam elemzett széthullása, míg Stuttgartban Michael Reschke sportigazgató, a BL-győztes Badstuber, a világbajnok Zieler, valamint a rengeteg fiatal tehetség mellett most újabb nagy névnek örvendhetnek a szurkolók…

Írta: Wernigg Márton