Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A DVSC korábbi védőjét igazolta le a Diósgyőr – hivatalos

Hivatalosan is bejelentette az NB1-ben szereplő Diősgyőr csapata, hogy leigazolták a Loki korábbi szerb védőjét, Dusan Brkovicot. 

Dusan_Brkovi_a_DVTK_jatekosa_friss_dusanbrkovic_igazolas_1120

Forrás: dvtk.eu

A 28 éves szerb középhátvéd ingyen igazolt a DVTK-ba. Brkovic hazája klubcsapatai után megjárta Izraelt, majd 2013-ban igazolt a debreceni klubhoz, ahol 94 bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes, 2014-ben pedig magyar bajnoki címet is nyert a csapattal. 2017 nyarán távozott a Lokitól, és az FC Riga játékosa lett, de most visszatért Magyarországra. Brkovic a DVTK hivatalos oldalának nyilatkozott a transzferről.

“Azért választottam a DVTK-t, mert egy nagy múlttal rendelkező klub, amely híres a szurkolók fanatizmusáról, és hamarosan átadásra kerül az új stadion, ami az ország élvonalába tartozik majd .Szép emlékeket őriztem meg Magyarországról, a magyar fociról és a nagyszerű stadionokról, ezért örültem, amikor kiderült, hogy lehetőségem nyílik a visszatérésre. Dejan Karannal együtt szerepeltünk a szerb U21-es csapatban, és Ivan Radošt is jól ismerem korábbról. Eddig nem sok szerencsém volt a DVTK elleni találkozókkal, mert 2016-ban kiállítottak, a tavalyi utolsó mérkőzésen pedig megsérültem, de bízom benne, hogy ez hamarosan megfordul. Azért jöttem, hogy sorra nyerjük a mérkőzéseket, a bajnokságban és a kupában is egyre előrébb lépjünk. Jövőre pedig az a célom, hogy nemzetközi kupát érő helyen végezzünk.” – nyilatkozta szerződése aláírását követően a dvtk.eu oldalának.