Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nainggolan eladásáról tárgyal a Roma

Radja Nainggolan szilveszteri alakítása (saját magáról tötltött fel erősen illuminált állapotban egy videót Instagram oldalára) tovább erősítette azokat a hangokat, miszerint a belga középpályás napjai, hónapjai meg vannak számlálva az olasz fővárosban.

084616907-523c343e-c9a6-4d9d-bb04-84f4fcd868c1

(forrás: ansa.it)

Nainggolan soha nem titkolta kicsapongó életmódját, de ezt általában elnézték neki, hiszen a pályán évek óta igazi vezéregyéniségnek számít. A szilveszteri eset azonban mintha változtatott volna a helyzeten, a Roma vezetősége ugyanis a hírek szerint most már hajlandó a játékos eladásáról tárgyalni. Ebben persze nagy szerepet játszik az is, hogy Eusebio Di Francesco, a csapat vezetőedzője mindenképp szeretné megerősíteni a csapat támadószekcióját, ezt pedig a belga játékos eladásából finanszíroznák.

Kérőkből persze nincs hiány, állítólag a Manchester United és a Chelsea is elgondolkozott az üzleten, de ezidáig a legkitartóbb együttesnek a  Fabio Cannavaro vezette kínai Guangzhou Evergrande számít. A távol-keleti alakulat illetékesei állítólág már többször is egyeztettek a Roma vezetőivel, akik nagyjából 50 millió euróért hajlandóak lennének elengedni a játékost. Az egyetlen nehézséget a Kínában nemrég bevezetett és a vég nélküli költekezést kordában tartó szabályozások jelentik. Amennyiben ez az akadály elhárul, Nainggolan legkésőbb júliusban Kínába teheti át székhelyét, ahol a hírek szerint évi 13 millió eurós várna rá.

(zp)