Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Megszenvedett az Atleti a sereghajtóval! – Gól

Az Atlético Madrid a szerencsének és persze Antoine Griezmann szemfülességének egyaránt köszönhetően nyerni tudott a Malága otthonában. 

DVryHKwXkAY1UaQ

Megható pillanat: Griezmann a gólját Nacho Barbera-nak ajánlotta. Az Atleticó-szurkoló kisfiú az elmúlt hétvégén az UD Alzira U12-es találkozója közben veszítette életét. (Kép: LaLiga Twitter)

Nem igazán kezdhetett volna jobban Diego Simeone együttese a Malága ellen: Antoine Griezmann ugyanis egy lecsorgó labdára rástartolt, és senkitől nem zavartatva már az első percben betalált. 

Ezt követően azonban szenvedtek a “matracosok”, nem beszélve arról, hogy a Malága kapura talán veszélyesebben futballozott. Mivel újabb gól azonban nem esett a találkozón, az Atleti hozta a kötelezőt, és begyűjtötte mindhárom pontot.

Érdekesség, hogy Jan Oblák kapusnak ez volt a 15. kapott gól nélküli találkozója a 23. bajnoki meccsén. A szlovén válogatott kapus egynél több gólt mindössze a Girona elleni szezonnyitón kapott.
A Malága pedig, mostanában amúgy sem jön ki jól az Atleti elleni meccsekből, hiszen legutóbbi öt meccsüket tekintve ez volt az ötödik veresége a “kék-fehéreknek”.

Malága – Atlético Madrid 0-1 (0-1)
Gól: Griezmann (1.)

https://www.youtube.com/watch?v=BpZcVMXRuYU