Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Én vagyok a felelős a kialakult helyzetért”

A Real Madrid szerda este a PSG-vel találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, amiről tudják, hogy az utolsó esélyül maradt, ha trófeát szeretnének nyerni ebben a szezonban. A királyiaknak nagyon rossz idénye volt eddig, amiért a csapat edzője, Zinedine Zidane magára vállalta a felelősséget. 

15184264180758

Forrás: Marca

A Real Madridnak szinte semmi esélye nem maradt megnyerni a bajnokságot, reálisan már csak a második hely lehet a cél számukra, emellett a spanyol Király-kupából is kiestek, ráadásul a Leganes ellen. A királyiak francia edzője magára vállalja a felelősséget a rossz szezonért.

“Én döntöttem úgy, hogy átveszem a csapat irányítását, de amikor a dolgok nem mennek jól, akkor máris a játékosaimat hibáztassam? Nem, én vagyok a hibás a kialakult helyzetért.”

Zidane ebből kifolyólag a PSG elleni BL-meccsről is beszélt, ahol csakis a győzelem lesz a legfontosabb a számukra.

“Meg kell nyernünk a szerdai meccset, ezt mindannyian tudjuk, más nem számít. Játszhatunk szépen is, de a végén úgyis csak az eredmény lesz a fontos. A PSG jelenlegi felállása elég új, de minden évben komolyan fejlődtek, így nem lep meg, hogy mennyire jó eddig a szezonjuk.”

A Real Madrid második lett a csoportjában a Tottenham mögött, így sorsolták mellé a csoportelső PSG-t, ami talán a nyolcaddöntők legizgalmasabb összecsapása lesz.