Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: hazai pályán harcolná ki a negyeddöntőt az MU és a Roma is – előzetes

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek keddi visszavágóján a Manchester United hazai közönsége előtt próbálja kiharcolni a továbbjutást a Sevilla ellen. A másik keddi nyolcaddöntő is izgalmas csatát hozhat miután a római farkasok egygólos hátrányt szedtek össze az ukrán Sahtar ideiglenes otthonában és hazai pályán kiélezett csatára van killátás.

28942598_1605185326217660_589550510_o

 

Bajnokok Ligája – visszavágó
Nyolcaddöntő – első mérkőzés eredménye: 0:0
 Manchester United – Sevilla
Helyszín: Old Trafford, Manchester, 20:45 – M4 Sport

Az első mérkőzés nem hozott gólt a Sevilla, otthonában így Vincenzo Montella tanítványai egy esetleges döntetlennel továbbmehetnek ha gólt szereznek Manchesterben. A Sevilla dolgát azonban nehezíti, hogy a egy fergeteges szurkolótábor előtt kellene kiharcolniuk a továbbjutást, ráadásul nem a legjobb formában érkeznek az Old Traffordra Nolitóék. A vendégek legutóbbi öt összecsapásukból kettőt tudtak megnyerni, míg a United öt mérkőzése nem szenvedett vereséget, ebből négy győzelem és egy vereség Mourinho taníványainak a mérlege. A hétvége folyamán mindkét gárda rangadót játszott hazai pályán, a United az ősi rivális Liverpool együttesét győzte le, míg a Sevilla hazai pályán kapott ki minimális különbséggel a Valencia együttesétől. Mindkét szakvezető nehéz helyzetben a mérkőzés előtt, hiszen alapemberek fognak hiányozni mindkét gárda kezőjéből. Mourinho a MU portugál menedzsere nem számíthat minden bizonnyal Paul Pogba játékára továbbra és Herrera sem lesz ott kedd este, de a sérültek listáján talájuk Rojo, Blind és Jones nevét is. A másik oldalon Montella sokkal nagyobb gondban van a kezdő összeállítását illetően hiszen, Carole, Carrico, Corchia és Rodriguez és Navas is sérüléssel bajlódik.

Várható kezdők:

Man. United: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Young; McTominay, Matić; Mata, Sánchez, Rashford; Lukaku

Sevilla: Rico; Mercado, Kjær, Lenglet, Escudero; N’Zonzi, Banega; Sarabia,  Vázquez, Correa; Muriel

https://www.youtube.com/watch?v=jUrcRph_YOI

Bajnokok Ligája – visszavágó
Nyolcaddöntő – első mérkőzés eredménye 1:2
 AS Roma – Sahtar Donyeck
Helyszín: Stadio Olimpico, Róma, 20:45 – Sport 1

A római farkasok idegenben hiába vezettek a Sahtar otthonában, ez csupán egy minimális különbségű vereséghez volt elegednő Ukrajnában. Di Francesco tanítványai hazai pályán a Stadio Olimpicóban próbálják ledolgozni egygólos hátrányukat, a vendégek pedig minden bizonnyal kontrákra berendezkedve a szerencsében is bízva továbbjutásért utaznak Rómába. Mindkét gárda 3-0-ás győzelemmel hangolt a keddi összecsapásra. A rómaiak hazai pályán a Torinót verték, míg a Sahtar idegenben a Vorszkla otthonában győzött. Ami ahiányzók listáját illeti, a hazai oldalon Di Francesco nem számíthat Defrel, Karsdrop és Pellegrini játékára, míg a vendégeknél Kryvtsov, Malyshev valamint Srna fog hiányozni eltiltás miatt.

Várható kezdők:

Roma: Alisson; Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Cengiz Ünder, Džeko, Perotti

Shakhtar: Pyatov; Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily; Fred, Stepanenko; Marlos, Taison, Bernard; Ferreyra

https://www.youtube.com/watch?v=cb8_9IPzMqw