Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal sztárjára feni a fogát a Milan

Az olasz CalcioMercato értesülései szerint az AC Milan nagyon szeretné megszerezni az Arsenaltól az idény végeztével jó eséllyel távozó Jack Wilshere-t, azonban a piros-feketék anyagi gondjai ezt nem biztos, hogy lehetővé teszik.

wilshere

(Fotó: CalcioMercato / Twitter)

Az olasz portál szerint a Rossonerik nagyon szeretnék a csapatban tudni a 26 éves angolt, akinek a nyáron lejár a szerződése az Ágyúsokkal, jövője pedig egyelőre nagyon bizonytalan. A piros-feketék sportigazgatója, Massimiliano Mirabelli állítólag már fel is vette a kapcsolatot Wilshere képviseletével, a játékost pedig érdekelné is a lehetőség.

Ugyanakkor nehezíti egyfelől a Milan dolgát, hogy érdeklődőből nincs hiány: a Liverpool, az Everton és a West Ham is a szigetországban tartaná a középpályást, és a hírek szerint az Arsenal is próbálkozik még maradásra bírni.

Arról nem is beszélve, hogy a milánóiak anyagi helyzete a kínai tulajdonos körüli kérdőjelek miatt jelenleg nem a legfényesebb, így erősen kérdéses, hogy Wilshere évi hatmillió eurós fizetési igényével meg tudnának-e birkózni.