Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Csak a Real Madrid nyerheti meg a Bajnokok Ligáját!”

A korábbi francia kiválóság, a Real Madridban is futballozó Christian Karembeu-nek igencsak “hazahúzott” a szíve akkor, amikor a Bajnokok Ligája idei szezonja kapcsán bocsátkozott jóslatokba.(Kép: as.com)

“Ne kérdezzenek tőlem ilyet!” – Így a blancóknál 1997 és 2000 között futballozó korábbi középpályás az Omnisport azon kérdésére, hogy szerinte mely csapatok esélyesek a Bajnokok Ligája megnyerésére. “Csak a Real Madrid nyerheti meg a Bajnokok Ligáját! Azt, hogy ki fog játszani Kijevben (a döntő helyszíne – a szerk.) a Real ellen nem tudom, de a ők biztosan ott lesznek a fináléban! Hogy miért? Például azért, mert Zinedine Zidnae nem csak hogy fantasztikus játékos volt, de hamarosan a legjobb edző lesz!” –Így Karembeu, aki mint ismert kétszer is nyert Bl-t a Reallal, ennek tükrében pedig talán érdemesebb még jobban odafigyelni a szavaira.

Az 1998-as világbajnok játékos szerint egyébként a nyári világbajnokságnak is egyértelmű a favoritja: Franciaország.

“Franciaország nyer majd! Hogy miért, mert mi 20 évvel ezelőtt megnyertük, az Európa-bajnokságon döntőt játszottak, és jó néhány igazán imponáló  teljesítményt már láthattunk tőlük. Sikeres világbajnokságunk lesz, egyszerűen vissza kell vágnunk a hazai Eb-döntő elveszítése után!”