Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Messi egyedül nem fogja megnyerni a Vb-t!”

Lionel Messi ide vagy oda, Argentínában nem feltétlenül optimisták a közelgő világbajnokság megnyerésének lehetőségét illetően. Nyilván ehhez kellett az is, hogy a válogatott csúnyán leszerepelt legutóbb a spanyolok ellen.

(Kép: as.com)

Az argentin szövetség elnöke, Cludio Tapia is kifejtette véleményét az “albiceleste” világbajnoki esélyeit illetően. “A futball nagyon kiegyenlített lett! Nálunk játszik a világ legjobb játékosa, ugyanakkor a társaknak fel kell nőnie a feladathoz, segíteni kell őt! Messi nem nyerheti meg egyedül a világbajnokságot!” – Idézi a sportvezető szavait a spanyol AS sportnapilap.

“Messi a legjobb! Született győztes, a tökéletes futballista! Megvan az ambíciója, hogy nyerni szeretne Oroszországában. Fontos torna lesz, talán a számára azért is, mert lehet, ez lesz az utolsó Vb-je.” – Folytatta Tapia, aki mind kiderült, valóban két lábbal a földön jár, ezt bizonyítja a következő mondata: “Nem várhatunk csodát. Mi vagyunk az egyetlen válogatott, aki 3 kapitánnyal (Gerardo Martino kezdte, Edgardo Bauza folytatta, Jorge Sampaoli fejezte be – a szerk.) jutott ki a világbajnokságra. A riválisok nagy része évekig készülhetett a Vb-re, nekünk pár hónapunk maradt erre Sampaolival.

Azért megítélésünk szerint egy Oroszországba legjobb formájában érkező Lionel Messi sokat dobna még így is az argentinok esélyein…