Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Meglepő döntés! Hosszabbított a Köln német válogatott védője – hivatalos

A jelenleg még a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Köln hivatalos fórumain tudatta a labdarúgás világával, hogy hosszabbított német válogatott labdarúgójával, Jonas Hector-al.

hector

Hector a Bundesliga 2-be is követné a Kölnt. (kép: fc.de)

Igen meglepő szerződéshosszabbításról számolhatunk be a kedves olvasóknak. Három fordulóval a Bundesliga vége előtt, a teljesen utolsó Köln együttese egyik, ha nem a legnagyobb értékével íratott alá új kontraktust.

A 27 esztendős Jonas Hector-nak 2021-ig volt szerződése jelenlegi csapatával, s nagyon úgy nézett ki, hogy a nyáron távozik, aminek két oka is lehetett volna. Az egyik, hogy az Arsenal, a Dortmund és a Bayrn is szívesen vitte volna a balbekket, a másik pedig az, hogy a Köln minden bizonnyal a másodosztályban kezdi a 2018/19-es szezont.

Ennek ellenére a 36-szoros német válogatott balhátvéd 2023. júniusáig írt alá új szerződést, ami egy kissé meglepő az előbb említett indokok okán. A vélhetően a világbajnokságra is utazó Hector a klub hivatalos oldalának elmondta, hogy nagyon boldog Kölnben és, hogy ezzel a csapattal, valamint szurkolótáborral szeretné megkezdeni az új szezont.

A klub igazgatója, Armin Veh kiemelte Hector személyiségét. Szerinte ugyanis Hector egy olyan típusú labdarúgó, amelyet már nem sokáig láthatunk a profi futballban, gondolva ezzel a játékos klubhűségére.