Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar elzárkózik a Real-pletykától

Szinte garantálható, hogy a nyár legnagyobb slágertémája lesz, hogy Neymar enged-e a Real Madrid csábításának, vagy mégis marad a Paris Saint-Germain játékosa. Az biztos, hogy a brazil fenegyerekből nagyon nehéz információkat kihúzni.

neymar20180514

Neymar sokáig nem volt elérhető a sajtó számára, amióta az év elején megsérült, és azóta sem térhetett vissza a pályára. A támadó sokat pihent, és szinte teljesen felépült a műtétét követően. Bár most hiányzik lábából az a bizonyos meccsrutin, mégis az előttünk álló Világbajnokság sztárja lehet.

Azonban hiába próbál az oroszországi tornára koncentrálni a korábbi Barcelona játékos, egyelőre nem igazán megy neki. Neymart folyamatosan azzal a kérdéssel zaklatja a sajtó, hogy vajon már idén nyáron igent mond-e a Real Madridnak. Legutóbb a francia liga díjkiosztó ünnepségén igyekeztek használható információt kihúzni a PSG sztárjából, aki természetesen ügyelt arra, hogy ne fogalmazzon teljesen egyértelműen, és továbbra is a köztudatban tartsa a pletykát:

„Erről szól az átigazolási piac. Már unalmas. Fontos, hogy az emberek tudják, hogy mindig erről szól ez az időszak. Nincs időm erről társalogni. Mindenki tudja, hogy miért jöttem a PSG-hez. A célom a Világbajnokság, nem pedig az, hogy az átigazolásokon gondolkodjak. Már nagyon untat.”

– nyilatkozta sejtelmes mosolygások közepette Neymar.

Aztán amikor az egyik riporter a napnál is egyszerűbben megkérdezte tőle, hogy: „Akkor most maradsz?”, a brazil frontember fogta magát, és otthagyta a média munkatársait, cinkos vigyorral az arcán.

Balogh József