Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pletykafigyelő: megvan a Barca második nyári igazolása!

Légiósnak állt, eligazolt Franciaországból és berobbant az európai elitfutballba. Ott lehet az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, ő lehet az a személy, akinek Laurent Koscielny sérülése lehetőséget nyithat. Idei teljesítményével felkeltette a Liverpool és az FC Barcelona figyelmét, állítólag meg is egyezett új klubjával.

1774605-2017-11-02T001207Z_875120906_RC1694111A50_RTRMADP_3_SOCCER-CHAMPIONS-SEV-SPM-(1)

“Egyezség Lenglettel.” – ez áll a mai katalán sport címlapján, avagy a sportlap belső információkra hivatkozva arról ír, hogy a Sevilla francia belsővédője Clément Lenglet igent mondott az FC Barcelona ajánlatára, mely nem alkudozik az andalúz klubbal, hanem kifizeti a játékos 35 millió eurós kivásárlási árát, melyet lehet, hogy alásaccoltak amikor megszerezték.

A 22 esztendős gall a Ligue 1-ben szereplő Nancy saját nevelésű játékosa. A Sevilla 2017 telén 5,4 millió euróért szerezte meg játékjogát, melyet Lenglet rövidesen meg is hálált. Másfél szezon alatt 72 tétmérkőzésen szerepelt az andalúz csapatban, remek védőmunkája mellett 4 gólt és 1 gólpasszt jegyez. A ‘Mundo’ szintén ír a transzferről, az ő hasábjaikon már az is szerepel, hogy a felek egy 5 éves hosszútávú kontraktust szignózhatnak.

A fiatal védő izgatottan várhatja a francia válogatott kerethirdetését (mely bármelyik pillanatban megtörténhet), melyben akár ő is helyet kaphat. Ennek esélye megnőtt, amikor az Arsenal belsővédője Laurent Koscielny kidőlt. Ráadásul Samuel Umtiti is kisebb sérüléssel küzd, igaz esetében állítólag nincsen veszélyben a vb-szereplése.

S, hogy miért írtuk a címben, hogy ő lehet a Barca második nyári szerzeménye? Azért, mert a brazil Arthur, a Gremio középpályása már biztos érkezőnek tekinthető.  Apropó Arthur, a fiatal középpályás nem került be a brazil válogatott bő keretébe. Íme a lista/keret (KATT)!