Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Horvát Kupa: a Dinamo Zagreb nyerte a finálét! – videóval

Ma este került megrendezésre a Horvát Kupa döntője. A fináléban a Gyurcsó Ádámot és Futács Márkót foglalkoztató Hajduk Split a sorozat rekord győztesének számító Dinamo Zagreb ellen lépett pályára. A Hajduk története hetedik, a Dinamo pedig a tizenötödik kupa sikerének reményében indult csatába…

Teljes képernyő rögzítése 2018. 05. 23. 204428

A Dinamo Zagreb nyerte meg a Horvát Kupát a 2017/2018-as kiírásban. Bjelica csapata teljesen megérdemelten húzta be a hazai kupasorozatot, a Zagreb sokkal több és veszélyesebb helyzetet dolgozott ki mint a Hajduk Split. A trófea begyűjtéséhez mindössze egy találtra volt szüksége a rekord győztesnek, az 55. percben a Dinamo Zagreb gólfelelőse, Gavranovic vette be Stipica hálóját, a gólt megelőzően Gentsoglou hatalmasat hibázott. A Hajduknál Gyurcsó Ádám végigjátszotta a mérkőzést, míg Futács Márkó csereként kapott lehetősége. 

Hajduk Split – Dinamo Zagreb 0-1 (0-0)
Helyszín: 
Stadion HNK Cibalia, Vinkovci
Gólszerzők: – ill. Gavranovic(55.)
Kiállítva: – ill. –

Hajduk Split: Stipica – Ticinovic(Sego 60.), Nizic, Gentsoglou, Fomitschow – Radosevic – Tudor, Barry(Almeida 78.), Caktas, Gyurcsó – Said(Futács 71.). Vezetőedző: Z. Kopic. 

Dinamo Zagreb: Zagorac – Stojanovic, Rrahmani, Peric, Lecjaks – Ademi, Gojak – Soudani(Benkovic 90+1.), Olmo(Hodzic 83.), Hajrovic(Fiolic 70.) – Gavranovic. Vezetőedző: N. Bjelica. 

Videó hamarosan…