Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: “Neymar készen fog állni!”

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a tavasz elején megműtött Neymar felépülése az utolsó fázisához ékezett. Nos, a már brazil válogatottal készülő klasszis a csapatorvosok szerint teljesen rendbe jött, készen áll a játékra.

(Kép: marca.com)

Brazília számára a megfontoltabb, hogy Neymar jó formában érkezzen a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságra. A selecao hivatalos megnevezése szerint fitness edzője, Fábio Mahseredjian szerint a PSG-ásza így is kezdi majd a világbajnokságot, hiszen sérülése már a múlté.

“Neymar jobban gyógyult, mint reméltük! A világbajnokság kezdetéig közel egy hónapja lesz a csapattal készülnie. Készen fog állni! Már most részt vesz labdás edzéseken, mindenféle feladatot elvégez, természetesen úgy, hogy folyamatosan figyeljük az állapotát.” – Így a tapasztalt, 51 esztendős szakember Neymar állapotáról.

Mahseredjian azt azonban nem árulta el, hogy a brazilok június 3-ai Horvátország, majd június 10-ei Ausztria elleni találkozóin Neymar pályára lép e: “Tudom hogy sokan szeretnék, hogy így legyen, de ezt nem kommentálhatom. Neymar a legmagasabb szintet képviseli, olyan dolgokat tud a pályán, amit kevesen. Ugyanakkor meg kell várnunk a megfelelő pillanatot a teljes visszatérésre. Most nehéz lenne megjósolni, hogy pontosan mennyi idő is kell még ehhez. Az, hogy mikor is térhet vissza egy nagyon komoly és felelősségteljes döntés mindannyiunk számára”