Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

10 évre is börtönbe kerülhet a Bayern München sztárja

A német élvonalban szereplő Bayern München együttesének játékosa, Arturo Vidal nem akármilyen balhéba keveredett még tavaly, aminek most ihatja meg a levét.

FBL-GER-BUNDELIGA-MUNICH-HOFFENHEIM

Nagy bajban a chilei. (kép: dohastadiumplusqatar.com)

A chilei válogatott labdarúgóról köztudott, hogy a pályán olykor-olykor kissé forrófejű. Azonban gondolhatnánk azt, hogy csak a mérkőzések hevében viselkedik néhanapján indulatosan Vidal, ugyanakkor ez koránt sincs így.

Vidal még tavaly szeptemberben került egy igencsak komolynak mondható balhéba. A játékos a Mainz elleni 4-0-s győzelem után, az akkor zajló Oktoberfesten ünnepelt, majd az egyik legnépszerűbb müncheni klubban folytatta a mulatozást társaival. Itt azonban eléggé vállalhatatlan dolgok történtek.

A szórakozóhelyen ugyanis Vidal és barátai részegen törtek-zúztak és randalíroztak. A szemtanúk szerint a labdarúgó és társai asztalokra ugráltak, válogatás nélkül provokálták a többi vendéget, sőt mi több, az egyiküket egy vodkás üveggel fejbe is vágták, akinek sérüléseit a mentők látták el. A sértett utólag természetesen feljelentést tett Vidal ellen súlyos testi-sértés miatt.

Az ügyben tegnap történt előrelépés, a német ügyészség ugyanis kijelentette, hogy Vidal súlyos testi-sértést követett el, amelynek okán akár 10 év szabadságvesztésre is ítélhetik a játékost.