Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Müller szerint a Liverpool sztárjának jó esélye lehet a végső győzelemre

A Bayern München és a német válogatott klasszisa, Thomas Müller az angol sajtónak nyilatkozott az Aranylabda kapcsán. A játékos szerint idén Messin és Ronaldon kívül más is kiváló esélyekkel pályázik a cím elhódítására.

salah

A 28 esztendős támadó a brit Mirrornak fejtette ki az álláspontját a legnagyobb egyéni cím, azaz az Aranylabda vonatkozásában. Müller szerint ugyanis a Liverpool egyiptomi csillagának, Mohamed Szalahnak is hatalmas lehetősége van, hogy megnyerje az elismerést és végre letaszítsa Messit és Ronaldot a trónról. Ehhez viszont a Liverpoolnak meg kellene nyerni a Bajnokok Ligáját, melynek döntője szombaton lesz esedékes.

„Azt gondolom, hogy Szalah teljesítménye nagyon elismerésre méltó. Ha a Liverpool megnyeri a Bajnokok Ligáját, akkor ő lesz az egyik fő várományos. Az egész világ egy új Aranylabda győztest vár. Messi és Ronaldo kiemelkedő, de Szalah teljesítménye az egész szezon során az volt. Szerintem nagyon nagy esélye van a végső győzelemre.” – árulta el a német.

A 25 esztendős egyiptomi szélső egyébiránt tényleg óriási szezont fut ez idáig. Minden sorozatot figyelembe véve 51 meccsen 44 gólnál és 16 gólpassznál jár. Igaz Messi és Ronaldo is kiemelkedőt alakítottak, így az év végén esedékes szavazáson a voksolóknak biztosan nem lesz majd könnyű dolguk.