Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cipruson köthet ki a magyar válogatott kapus – sajtóhír

Mai friss sajtóinformációk szerint a ciprusi élvonalban szereplő Anorthosis Famagusta együttese szerződtetné a Fürth magyar válogatott portását, Megyeri Balázst.

Darmstadt 98 vs SpVgg Greuther Fürth

Ennyi volt Megyeri számára a Fürthben? 

A ciprusi Kerkida adta hírül a ma délután folyamán, hogy az Anorthosis élénken érdeklődik Megyeri szolgálatai iránt. Az 1-szeres magyar válogatott hálóőrnek június végén lejár a szerződése a német Budesliga 2-ben szereplő Fürthnél. Ennek okán több, mint valószínű, hogy távozni fog onnan, hiszen nem számít elsőszámú hálóőrnek októberi vállsérülése óta.

A korábban a Ferencvárosban, a görög Olympiacosban és a spanyol Getafeban is megforduló portás 2016-ban igazolt a Fürth együtteséhez, ahol a tavalyi szezonban kirobbanthatatlan volt, sőt még a csapatkapitányi karszalagot is megkapta. Idén viszont a már említett sérülése miatt kiszorult a csapatból, ahová nem tudta újra beverekedni magát.

Következő lehetséges állomáshelyén, az Anorthosisnál egyébiránt a korábbi Bayern München játékossal, Danijel Pranjical és a Real Madridban is megforduló Miguel Palancaval szerepelhet egy csapatban. Emellett az Európa Liga selejtezőiben is részt vehet, amennyiben sikerül megegyezniük a feleknek.