Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Aláírt új klubjához Fernando Torres – hivatalos

Az Atletico Madrid csapatát elhagyó 34 éves klublegenda Fernando Torres, alias a ‘Kölyök” aláírta új szerződését, egyben elhagyta Európát. A korábbi hírekkel ellentétben nem az ausztrál Sydney FC lett a befutó, hanem egy ázsiai klub. Kína? Nem! Japán…

Játszótársat kap ligán belül Andrés Iniesta az FC Barcelona legendája, aki nemrégiben írt alá a Vissel Kobe csapatához. A mai napon vált ugyanis hivatalossá, hogy Fernando Torres is  a japán J-League-ben folytatja, a kiesés ellen küzdő Sagan Tosu együttesében.

A Chelsea együttesével BL-t, nevelőklubjával az Atletico Madriddal El-t nyerő befejezőcsatár a hírek szerint július 22-én debütálhat majd a Vegalta Sendai elleni bajnokin.

A japán J-league jelenleg 15 fordulón ban túl, a 18 főt számláló liga így hamarosan féltávhoz érkezik majd. Iniesta csapata a Kobe a hatodik pozícióból várja a folytatást, míg Torres egyesülete a Sagan Tosun utolsó előtti, a cél tehát első körben a kiesés elkerülése. Víctor Ibarbo személyében kolumbiai csapattársa is lesz a “kölyöknek”, a 28 esztendős támadó korábban a Watford és a Roma csapatában is megfordult, az olasz Cagliari szerelésében 124 tétmeccsen lépett pályára.