Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United vinné a horvátok tehetségét

Az oroszországi világbajnokságon is jó teljesítményt nyújtó fiatal horvát középpályás előtt szép jövő állhat, és máris egy nagy múltú klub, a Manchester United igazolná le a nyáron!

Ante Rebic nem csak a Frankfurtban, válogatottja tagjaként a vb-n is jól teljesít (forrás: zimbio.com)

A horvát labdarúgó válogatott holnap döntőt játszik Franciaország ellen az oroszországi világbajnokságon, s a döntőben is nagy eséllyel nagy szerep hárul Ante Rebicsre, aki hazája vb-meccsei közül csupán Izland ellen nem lépett pályára, amikor már biztos volt a csapat csoportelsősége. A 24 esztendős középpályás a világbajnokságon nyújtott teljesítményével sok klub számára hívhatja fel magára a figyelmet. Rebic a Fiorentina játékosaként került a német Eintracht Frankfurt csapatához kölcsönbe két éve, a Bundesliga klub pedig élt opciós jogával, és 2 millió euróért megszerezte a játékost. Fredi Bobic, a frankfurti együttes sportigazgatója elárulta, konkrét ajánlat még nem érkezett Rebicsért, de látnak erre esélyt. A Manchester United viszont nagy érdeklődést mutat Rebic iránt, ám jócskán a zsebükbe kell nyúlniuk a PL-csapatnál, ha szeretnék megszerezni a horvátot, hiszen az Eintracht 50 millió euró alatt nem válna meg játékosától.

Rebic a válogatottban is alapember lett természetesen, és két jó Bundesliga szezon van a háta mögött, az elmúlt bajnoki idényt pedig egy Bayern München elleni kupasikerrel koronázta meg, méghozzá úgy, hogy a bajorok elleni fináléban duplázott! Ha pedig vb: a középpályás az oroszországi tornán is szerzett gólt, méghozzá az argentinok ellen aratott kiütéses (3-0) siker alkalmával.