Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: kemény feltételeket szabnak Jamesék

Ugyan még csak egy szezon telt el, és egy még hátra van James Rodríguez müncheni kölcsönszerződéséből, de a menedzsmentje már most azon dolgozik, hogy a kolumbiai csillag minél sikeresebb legyen a továbbiakban.

Ugyan egy kicsit nehézkesen indult be müncheni karrierje a Real Madridtól való érkezése után, ám a 2017-18-as idény közepére már igazi húzóembere lett a Bayernnek James Rodríguez. A kolumbiai támadó középpályás, mint ismert, kétéves kölcsönszerződést kapott a bajoroktól, és remek produkciójával már eddig is igyekezett arra sarkallni a klubja vezetőségét, hogy szerezzék meg őt végleg a „Királyiaktól”.

Egyelőre azonban nem értesültünk arról, hogy a Cristiano Ronaldot eladó Reallal túl nagy tárgyalásokat folytatna a Bayern, James véglegesítését illetően. Már-már gyanús a csend. Egy jó játékosügynök természetesen ilyenkor megérzi, hogy meg kell mozgatnia azokaz a bizonyos szálakat. És hogy-hogy nem, James mentora nem más, mint a CR-t is (jó pénzért) segítő Jorge Mendes.

Állítólag Mendes úr nem is konkrétan James maradását szorgalmazza inkább, hanem azt, hogy a „Bőrnadrágosok” próbáljanak minél hamarabb, minél több olyan játékost igazolni, akik méltóak pártfogoltja tudásához. Hiszen csak úgy lehet esélyük a nemzetközi porondon, miután a német vonalon immár évek óta egyeduralkodónak számítanak.