Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Marseille: horvát tehetséget vesznek a Red Bulltól

Világbajnoki ezüstérmes játékossal erősíti meg védelmét az OM, ráadásul szinte aprópénzért teszik mindezt. Nagy fogás lehet az ifjú játékos.

Az általában jól értesült L’Equipe szerint már javában tartanak az orvosi vizsgálatok, azt követően pedig hamarosan be is jelenthetik majd Marseille-ben az új érkezőt, a horvát Caleta-Car-t. Duje Caleta-Car a Red Bull Salzburg alkalmazásában állt eddig, az osztrákok neveltje, alapembere volt ez Európa-ligában menetelő energiaitalos csapatnak. Ennek tetejében pedig a világbajnokságon is játszott, bár csak percek jutottak neki az ezüstérmet szerző horvát válogatottban.

A francia lap arról ír, hogy 19 millió euróba kerülhet majd a megvétele, ennek az összegnek egy része pedig tovább lesz majd utalva a játékos nevelőegyesületéhez, a HNK Sibenikhez. 5 éves kontraktusról van szó, a vizsgálatok és az aláírás után pedig mehet majd nyaralni a védő – majd csak augusztus 6-án kell majd edzésre jelentkeznie, amikor a francia válogatott játékosok, Mandanda, Rami és Thauvin is visszatérnek a csapathoz.