Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Németország: “Özil sz** volt, szuper, hogy abbahagyta!”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a német válogatottól visszavonuló Mesut Özil kapcsán többen is elmondták már a véleményüket. Így volt ezzel Uli Hoeness is, akinek teljes mondandóját érdemes lehet felidézni!

(Kép: marca.com)

A Bayern München elnöke ugyanis nem fogta vissza magát! “Örülök, hogy vége az egésznek! Évek óta alibizik, sz**** játszik! A 2014-es világbajnokság előtt nyerte meg az utolsó párharcát! Most meg elrejti magát és a pocsék teljesítményét a fényképe mögé. Amikor a Bayern az Arsenallal játszott, mindig is őt támadtuk, hiszen ő volt csapata gyenge pontja. A válogatottban talán San Marino ellen tudott jól futballozni. Nélküle a válogatott csak jobb lehet!” – Kezdte a bajorok sportvezetője, aki nem állt még meg ennyinél.

“Senki nem kérdőjelezte meg, hogy a világbajnokságon milyen gyenge volt! A 35 millió követője (az interneten), akik természetesen nem a valóságban élnek, meg van győződve arról, hogy fenséges volt, mert adott egy keresztlabdát. És még képesek másokat hibáztatni (a szövetséget, a válogatott stábját stb.) Németország megújulni készül, így sportszakmai szempontból a lehető legjobb, hogy Özil is abbahagyja!” – Jegyezte még meg Hoeness, aki a német Sport1-nek nyilatkozott.