Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megérkezett a Chelsea világrekordot érő új kapusa – hivatalos

Elég nagy a forgalom jelenleg a Cheslea háza táján, mivel egy nap alatt megszerezték a Real Madridból Kovacicot, eladták Thibaut Courtois-t, és az ő helyére pedig megvették a világ legdrágább kapusát, Kepa Arrizabalagát. 

Forrás: chelseafc.com

A Chelsea hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy leigazolták az Athletic Bilbao hálóőrét, Kepa Arrizabalagát a távozó Courtois helyére. A fiatal kapus 71 millió fontért, azaz 80 millió euróért igazolt a londoni kékekhez, ezzel pedig nem csak ő lett a világ és a klub legdrágább hálóőre, de a legdrágább spanyol játékos is, amellyel Alvaro Moratát taszította le a trónról. Kepa egy hosszú távú, 7 éves szerződést írt alá.

A 23 éves spanyol kapusért több top klub is érdeklődött már, a téli átigazolási időszakban állítólag már a Real Madrid is le akarta igazolni, ám ehelyett inkább szerződést hosszabbított, és ez az oka annak, hogy ilyen sokat fizettek érte a Chelsea-nél.

Több dolog miatt vágytam a Chelsea-be, a megnyert címek, a játékosok, a város és a Premier League miatt is. Nagyon fontos döntést hoztam meg a karrierem és az életem szempontjából. Büszke vagyok, hogy a Chelsea úgy döntött, bízik bennem, és szerződtet.

– mondta a fiatal hálóőr a klub hivatalos oldalának.