Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hol folytatja Zaza – hivatalos

Annak ellenére, hogy a Valenciánál tovább nem marasztalt olasz támadó Simone Zaza eladásáról a “Deneverések” délelőtt már mindenben megállapodtak a Sampdoriával, a kopasz csatárt végül a Torinónak adták el.

(Fotó: Daily Mail)

A pénteki napon elsőként arról szóltak a hírek, hogy 12 millió eurós áron Zaza a genovai gárdánál köthet ki kölcsönben, később azonban állítólag a játékos kérésére a frigy meghiúsult, és a kora esti órákban hivatalossá vált, hogy a Torino 2 millió euróért vette kölcsön, 2019 nyarán pedig további 12 millió euró ellenében vásárolhatja meg véglegesen a Valenciától.

A 27 éves támadó az elmúlt két szezont a spanyol csapatnál töltötte, az elsőt még a Juventustól kölcsönben, a tavalyi kiírásban 13 góllal zárt, de az idény második felében már inkább butaságai, sportszerűtlenségei révén került rivaldafénybe.

Az olaszországi átigazolási piac utolsó napján a Torino egy másik Spanyolországból hazatérő játékos megszerzését is bejelentette, miután Roberto Soriano a Villarrealtól szerződött a “Bikákhoz”.

(Fotó: Torino Football Club Facebook)