Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A bajorok színes madárkája

A német rekordbajnok Bayern München gazdasági vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge a „színes madárka” titulussal illette a csapat védőjét, Jerome Boatenget. A bajorok meghatározó alakja azt is elmondta, hogy irodájának ajtaja mindig nyitva lesz a 30 éves játékos számára.

Boateng az elmúlt nyáron közel állt ahhoz, hogy a Paris Saint-Germain játékosa legyen, az üzlet azért hiúsult meg, mert a párizsiak nem tudtak megegyezni a müncheniekkel a vételárat illetően.

2016-ban Rummenigge erősen kritizálta Boatenget, mégpedig azzal, hogy többet foglalkozik a megjelenésével és a divattal, mint magával a futballal. A világbajnok labdarúgó a napokban elárulta, hogy jelenleg teljes erejével a Bayern Münchenre koncentrál, ugyanakkor egy kis kritikát is megfogalmazott a vezetőség irányába.

„Az ajtóm mindig nyitva áll számára, ahogyan Uli Hoeness is bármikor fogadja. Ihatunk egy eszpresszót vagy egy pohár vizet. Aztán lehet beszélni, onnantól kezdve nincs probléma” – így a bajorok vezetője.

„Jerome egy olyan játékos és ember, akit nyugodtan nevezhetsz színes madárkának. Pontosan tudja ő is, hogy mennyire fontos számunkra, éppen ezért nem engedtük, hogy a Párizsba való átigazolása megvalósuljon. A dolgokat mindkét részről illik komolyan kezelni.”