Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Vidal nem tiszteli a csapattársakat”

Kellemetlen időszakon megy keresztül az FC Barcelona csapatánál Arturo Vidal. A nehéz természetű chilei középpályás ugyanis a vártnál sokkal kevesebb játéklehetőséget kap, és bizony sokak szerint nem a tehetségével van a baj, hanem sokkal inkább magatartásával, amit edzője a kispadoztatással „jutalmaz”.

Néhány nappal ezelőtt ugyanis Valverde mester lenyilatkozta, hogy egyáltalán nem érzékeli Vidal elégedetlenségét, még ha az a közösségi médiában is vezeti le a feszültségét, amiért a mostani idényben még csak 176 percet töltött a pályán, miközben a korábbi években alapember volt mind a Juventus-ban, mind a Bayern Münchenben.

Pedig egyértelmű, hogy feszült az egyelőre még botránytól mentes Vidal – FC Barcelona kapcsolat. A renitens középpályást most a klub sportigazgatója, Pep Segura próbálta figyelmeztetni a sajtón keresztül:

„Nagyon egyértelmű a helyzet. Ezekkel a megnyilatkozásaival megmutatja, hogy szeretne a Barcelonában játszani, és segíteni akar a klubnak nyerni. Ez pozitív. Viszont ennek a dolognak a hátránya, hogy nem mutat tiszteletet a csapattársaival és az edző döntéseivel szemben, még akkor sem, ha az azok nem olyanok, amiket ő vár. Szerintem ilyen nem fog többet csinálni.”

– fogalmazott a Sportnak adott interjújában.