Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: „Neymar egyszer még visszatérhet”

Miközben egyre több forrás számol be arról, hogy a Real Madridnál készülnek Neymar Párizsból való szerződtetésére, addig vannak olyanok is, akik szerint a brazil támadó barcelonai visszatérése sem lehetetlen.

Juliano Belletti pályafutása során még 2004 és 2007 között erősítette az FC Barcelona együttesét. A világbajnok védő többek között Bajnokok Ligáját is nyert a katalánokkal, sőt gólt is szerzett az Arsenal elleni 2006-os fináléban. A már régen visszavonult, de még mindig csak 42 esztendős Belletti hébe-hóba szokott nyilatkozni még, főleg ha valamely csapattársa és/vagy a Barca kerül szóba.

Szerencsénkre most mindkét kedvenc témáját felhasználta Belletti, ugyanis a kilátásban lévő Neymar – Real Madrid házassággal kapcsolatban mondta el a véleményét:

„Soha nem tudnám elképzelni Neymart a Real Madrid mezében. Inkább annak látom a lehetőségét, hogy visszatér a Barcelonába. Miért is ne maradhatna még sok éven át a Paris Saint-Germainnél. A labdarúgásban semmi sem lehetetlen, Neymar még ezt követően is sokat adhat még a Barcelonának.”

– nyilatkozott a brazil.

A 26 éves Neymart 2022-ig köti szerződés a PSG-hez.