Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Telt ház előtt fogadhatja a Vidi a PAOK-ot

Már a negyedik meccsét játssza a MOL Vidi FC az Európa-liga csoportkörében. A fehérváriak, miután nem készült el időre az új stadionjuk a Groupama Arénában fogadja a PAOK csapatát, ahol a hírek szerint telt ház (mintegy 19.800 néző) várható.

A ma este 18.55-kor kezdődő Vidi – PAOK EL-összecsapásra minden jegy elfogyott!- áll a molvidi.hu-n, mely a fehérvári csapat hivatalos weboldala. Már online, a VidiShop-ban s a meccs előtt a stadion jegypénztáraiban sem vehetőek jegyek, így utóbbiak ki sem fognak nyitni a meccs kezdete előtt. A telt ház a mai mérkőzésen 19800 szurkolót jelent majd, ami a Vidi mindenkori Európa Liga-szereplésének (az UEFA-kupa egy másik versenysorozat volt) legnagyobb hazai nézőszáma.

molvidi.hu

“Egyértelműen nincs kapcsolat a két héttel ezelőtti és a mostani meccs között, a múltkori sikerből nem következik, hogy most is biztosan nyerni fogunk. Ideje mindenkinek – ellenfeleknek, újságíróknak, mindenkinek – hozzászoknia, hogy ezen a szinten szerepelünk! Nem azért vagyunk itt, hogy csak részt vegyünk, epizódszereplők legyünk a csoportkörben, hanem versenyképesek akarunk lenni. A PAOK nagyon jó csapat, továbbra is favoritok ellenünk, minőségi játékosokkal, akik egy villanással is képesek eldönteni egy összecsapást. A Vidi labdarúgói ugyanakkor igazi harcosok, kompetitívek, mindent megtesznek, hogy jó eredményt érjünk el. Annak nagyon örülök, hogy telt ház várható, azt szeretném, ha a szurkolók támogatnák a csapatot a hazai sorozatokban is, hiszen a játékosok igazán megérdemlik a biztatást, akárhol is lépnek pályára.  Ezzel együtt a mai napon okosnak kell lennünk, a lelátóról érkező energiákat hasznosítanunk kell, de nem szabad, hogy elvigyen minket a hév. A döntetlen matematikailag talán jó eredmény lenne, de nem szabad arra játszanunk, győzelemre törünk. Sok görög barátom látogat Budapestre, kellemes időtöltést kívánok nekik itt, de remélem, a mérkőzésben már kevesebb örömüket lelik majd! Láttam-e a Zvezda győzelmét a Liverpool ellen? Nos, én ugye a Partizánnál dolgoztam…Viccet félretéve, szerbként természetesen örülök a sikerüknek, illetve az is örömteli, hogy azon a meccsen is bebizonyosodott, a futball nemcsak üzlet, nemcsak pénz, hanem továbbra is fontos a szív és a szenvedély. Azt viszont nem gondolnám, hogy bármi párhuzamot kellene találni azzal a meccsel, legfeljebb annyit, hogy a Zvezda játékstílusa hasonló volt, mint amelyet már tőlünk is láthattak a nézők a korábbi nemzetközi találkozókon”– nyilatkozta a meccset felvezető sajtótájékoztatón Marko Nikolics a Vidi szerb vezetőedzője.

A PAOK ahogy a két héttel ezelőtti felvezetőnkben írtuk veretlen a görög bajnokságban, mely azóta sem változott, egy győzelemmel és egy döntetlennel folytatták a sorozatot. A Vidi meccs után a Panathinaokosz csapatával mérték össze tudásukat, s Prijovic, valamint Limnios találataival kettő nullra felülmúlták a korábbi görög sztárcsapatot. A következő körben Megyeri Balázs és Ugrai Roland csapatával játszottak, ahol Crespo góljával vezetést szereztek, de a 73.percben Ugrai Roland egalizált.

molvidi.hu

“Nagyon fontos mérkőzés elé nézünk, de egyáltalán nem számolgatunk a továbbjutást illetően, a feladatunk csak az, hogy felkészítsük a csapatot, hogy a legjobbjukat nyújthassák a pályán csütörtökön. Egész szezon során remekül teljesítettünk, az egyetlen rosszul sikerült találkozó a Vidi elleni volt. Lebecsültük őket, mivel mi könnyedén győztünk a BATE ellen, ők pedig kikaptak tőlük, ráadásul akkor még teljesen hibátlan mérleggel álltunk a bajnokságban is. Ennek tetejébe éppen nehéz sorozatban voltunk, az AEK-kel és az Olympiacosszal is összecsaptunk, valamit fel kellett áldozni. A Vidi fegyelmezett, rengeteget futó gárda, akik óriási energiát fektettek az előző EL-meccsükbe, de most már megfelelő hozzáállással közelítünk majd. A bajnoki szereplésünk őrülten fontos, miután tavaly tulajdonképpen elsők lettünk, de mégsem akasztottak aranyérmet a nyakunkba [az ismert fegyveres incidenst követő pontlevonások miatt – a szerk.], ugyanakkor minden sorozatot egyforma fontossággal kezelünk és a kialakított stratégiánk része volt az Európa Ligában való továbbjutás is. Már tudom, mi lesz a kezdő holnap, sőt a nemrég tett nyilatkozatában a kevés játéklehetőség miatt távozásról beszélő Maurício is a keret tagja lesz, de ez nem jelenti azt, hogy az első perctől kedve pályán tartózkodik majd” – Razvan Lucescu a PAOK trénere mondta ezeket szintén szerdán.