Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszavonul a korábbi Arsenal-kedvenc

Hosszú pályafutása végére tesz pontot az angol Arenal történetének egyik legvitatottabb megítélésű játékosa. A hihetetlen módon immár 37 esztendős Andrej Arsavin a kazah Kajrat Almatitól és az aktív játéktól is elbúcsúzott.

Andrej Arsavin pályafutása tevékenyebb hányadát szentpétervári nevelő-együttesénél, vagyis a Zenitnél töltötte. Az orosz támadó igazán a 2008-as Európa-bajnokságon robbant be, majd 2009 elején az Arsenal igazolta le. Arsavin jól kezdett a londoniaknál, azonban egy-két esztendő után elunta magát. Nem érezte jól magát Arséne Wenger rendszerében, ám a viszontagságok ellenére is a csapat mókamesterének számított, még ha angolja csapnivaló is volt a hírek szerint.

Az Arenalos évek után újra a Zenit jött, ám klasszis formáját már sosem nyerte vissza Arsavin, így a Kuban Krasznodart követően 2016 márciusa óta egészen idáig erősítette a Kajratot. A kazah azóta Elek Ákos és Eppel Márton is a csapattársa lett. Az előttünk álló hétvégén záruló bajnokságot már biztosan a második helyen zárja a Kajrat, lévén Kleinsheisler László lett a bajnok az Asztanával.