Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A PL-re készül a Dortmund ifjú csillaga

A csütörtök esti barátságos mérkőzés kapcsán az angol sajtó munkatársai az amerikaiak legnagyobb tehetségével Christian Pulisiccsel készítettek interjút, melyben természetesen a Borussia Dortmund fiatal amerikai üdvöskéjének esetleges jövőbeli angliai szerepvállalásáról kíváncsiskodtak.

A még mindig csak 20 esztendős Christian Pulisic 16 évesen került a BVB-hez Jürgen Klopp kérésére, azonban a Liverpoolhoz távozó német szakemberrel sosem volt már lehetősége együtt dolgozni. Könnyen lehet, hogy ez csak idő kérdése, hiszen a Mersey-parti “Vörösök” már az elmúlt szezon alatt is megpróbálták megszerezni őt, mint ahogyan többek közt a Chelsea és a Tottenham vezetőinél is felmerült a szerződtetésének ötlete.

“Amint látjátok, nagyszerű idényt futunk a Dortmunddal, amit természetesen rettentő módon élvezek. Egyelőre a jövőmmel kapcsolatos találgatásokba nem sok értelmét látom mélyebben belemenni. Természetesen Anglia és a Premier League sok kisgyerek álma, hogy egyszer ott játsszon, én sem látom kizáró okát annak, hogy egyszer ne szerepeljek majd ebben az országban.”

A tehetséges szélső már három gólt szerzett a Borussia színeiben az aktuális szezonban, ma este 21 órától pedig Wayne Rooney búcsúmeccse alkalmával az amerikai csapat mezében szembetalálhatja magát dortmundi csapattársával, a másik fiatal rakétával, Jadon Sanchóval, ugyanis az előzetes tervek szerint mindketten kezdők lesznek a Wembleyben.