Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Balotelli egy csapatot biztosan kizár

A napokban számoltunk be róla, hogy a francia élvonalban (Ligue 1) szereplő OGC Nice csapata nem tervezi az újbóli szerződéshosszabbítást Mario Balotellivel, az egykori olasz botrányhős új csapatot kereshet magának, egyet azonban ő maga biztosan kizárt…

“Jó látni a sok Milan-szurkolót, akik nem akarják az egyébként is valószínűtlen visszatérésemet a csapathoz. Teljesen rendjén van ez így, egyszer szükség van az emberre, másszor már nincs, emiatt egyáltalán nincs bennem tüske. Sose tervezek meg előre egyetlen átigazolást sem, nem tudhatom mit hoz a jövő. Mindezt csak azért írom le, mert szerettem volna megmutatni, hogy mennyire nem kapok tiszteletet azoktól az emberektől, akiket én mindig is szerettem.”

– írta ki a közösségi oldalára a 28 éves támadó.

Az egykor nagy tehetségnek induló támadó az Inter (2007-10), a Milan (2012-14, 2015) és a Liverpool (2014-15) csapataiban fordult meg korábban, és első két nizzai éve után úgy tűnt, hogy újra összeszedte magát, ám erre a szezonra ismét totálisan leeresztett, és jelenleg nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy valaha még képes lesz visszanyerni a legjobb formáját.