Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo szerint a Juventus a legjobb klub, ahol valaha játszott

Cristiano Ronaldónak ma két interjúja is megjelent, ám amíg az egyikben Messiről beszélt, a másikban új csapatát emelte piedesztálra. 

Forrás: goal.com

Cristiano Ronaldo az egész világot meglepve nyáron a Real Madridból a Juventusba igazolt. A portugál klasszis habár nem kezdte olyan jól az új szezont, azóta belelendült, és 19 mérkőzésen 11 gólnál és 7 gólpassznál tart. A mérkőzések felvételein látszik, hogy Ronaldo felszabadultan játszik, és most maga is elmondta, hogy a Juve a legjobb klub, ahol valaha játszott. 

“Nagyon boldog vagyok itt. A város szép, a szurkolók kedvesek, a Juventus pedig egy fantasztikus és jól szervezett klub. A csapattársak alázatosak és keményen dolgoznak. Ez a legjobb csapat, ahol valaha játszottam. Úgy érzem, hogy egy igazi csapat vagyunk, ellentétben más helyekkel, ahol néhány játékos jobbnak gondolja magát a többieknél. Itt mindenki alázatos, ha Dybala vagy Mandzukic nem lő gólt, akkor is ugyanolyan boldogok, és ez gyönyörű.”

Ronaldo nem feledkezett meg korábbi csapatáról, a Real Madridról sem, és azon kívül, hogy elmondta mi a különbség a két klub között, állítólag várja, hogy a BL-ben összesorolják őket.

“Nagyon különbözik a Real Madrid, a Juventus olyan inkább, mint egy család. Mi lesz, ha találkozunk a Reallal a BL-ben? A múlt az a múlt. Most már a Juventusszal akarok nyerni, a többi nem számít. A Real ellen is a maximumot fogom nyújtani.”

Ronaldót még korábbi csapattársairól is kérdezték, külön kiemelve Marcelót és Asensiót, akikről többször is lehozta a sajtó, hogy a Juventusba igazolnak. A portugál támadó szerint azonban egyikükre sincs szükség, hiszen úgy jó a Juventus, ahogy van.