Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb meghatározó játékos készül elhagyni a PSG-t – sajtóhír

Úgy tűnik, hogy nem Adrien Rabiot lehet az egyetlen távozni kényszerülő játékos, akivel nem tud megállapodni a Paris Saint-Germain csapata az idény végéig az új szerződésről…

A Paris United beszámolója szerint a PSG hiába folytatott ígéretes tárgyalásokat Alphonse Areolával az esetleges hosszabbításról, az elmúlt hetekben az egyezkedések zátonyra futottak, és a komoly karrier előtt álló kapus már a távozáson gondolkozik.

A 25 esztendős világbajnok hálóőr a veterán Gianluigi Buffon mellett kilenc francia bajnoki és három BL-mérkőzésen jutott lehetőséghez, ami mindenképpen azt mutatja, hogy számítanak rá, hiszen a 40 éves kapuslegendával gyakorlatilag felváltva jutnak szóhoz, ám a 2018-2019-es évad végén lejáró szerződése megújítása ügyében a felek képtelenek voltak előrelépni.

Areola aktuális piaci értéke a Transfermarkt szerint 15 millió euró, s ha jövő nyárig nem hosszabbítanak vele, akkor még télen el kéne adniuk, ha pénzt szeretnének kapni érte. Az általános vélekedés szerint az elválás esetén a kapus várhatóan Anglia felé fogja venni az irányt, korábban például a Chelsea és a Newcastle United vitte volna.