Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet Angliába a Barcelona középpályása – sajtóhír

Igazi transzferbomba robbanhat az idei januári átigazolási szezonban, legalábbis a Manchester Evening News szerint. Az oldal információi alapján a United a Barcelona középpályására hajt.

Egy év után elköszönhet a Camp Noutól Coutinho. (kép: Football On Spot)

A szigetországi sajtóhíreket sokszor nem vesszük komolyan és csak legyintünk rá, hogy „Ezek az angolok már sok mindent megírtak.” Aztán mégiscsak komolyabb fordulatot vehetnek ezek a pletykák, s egy-kettőt alszunk és már valósággá is vállnak.

Ez lehet most abból a sztoriból is, mely szerint a Manchester United a téli átigazolási szezonban szerződtetné Philippe Coutinhót a Barcelonától. A brazil válogatott középpályás szinte napra pontosan egy éve hagyta el a Liverpoolt nagy csinnadratta közepette a katalánok kedvéért, ahol nem igazán sikerült stabilizálnia a helyét a kezdőcsapatban.

Az idei bajnokságban ugyan 16 mérkőzésen pályára lépett a brazil labdazsonglőr, de ezeken mindösszesen csak 9-szer volt a kezdőcsapat tagja. A jól informáltak szerint ez magát a játékost is frusztrálja és akár hajlandó is lenne a váltásra.

Ezt a United is megérezte és állítólag már a kapcsolatot is felvették a Barcelonával. Hogy a katalánok tényleg megválnának-e Coutinhotól az még egyelőre kérdéses, de az biztos, hogy a „Vörös Ördögök” számára nem lenne olcsó a transzfer, hiszen nagyjából 100 millió fontot le kellene tenni Josep Bartomeu elnökúr asztalára.

A történet azonban itt még nem ér véget, hiszen a játékos kapcsán a két dúsgazdag európai klubot, a Manchester Cityt és a PSG-t is emlegetik.