Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Utrecht kölcsönvette a korábbi Ajax-csillagot! – hivatalos

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie) szereplő Utrecht hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a szezon végéig kölcsönvette a Wolfsburg középpályását, Riechedly Bazoer-t…

Az idény hátralevő részét a Dick Advocaat által irányított Utrecht színeiben tölti a még mindig csak 22 esztendős Riechedly Bazoer, aki a kiírás első felében a Portónál szerepelt kölcsönben, ám a portugál klubnál leginkább csak a B csapatban kapott lehetőséget. Bazoer egyébként Utrechtben látta meg a napvilágot, majd a futball alapjait is szülővárosában kezdte el megtanulni. 

Riechedly Bazoer aztán 2006 nyarán, 10 éves korában a PSV Eindhoven utánpótlásba került, itt hat esztendőt töltött el, majd innen 2012-be az Ajax kötelékébe került. A holland középpályás az amszterdami alakult színeiben vált profi labdarúgóvá, valamint nagyon fiatalon alapember lett, ám idővel szépen lassacskán kikerült a kezdőből és háttérbe szorult. Bazoer-t ennek ellenére 2017 januárjában 12 millió euró ellenében leigazolta a Wolfsburg, a német csapatban az első félévében kétségtelenül meghatározó szerepkört töltött be, majd később ott is a kegyvesztettek sorsára jutott. Ahogy pedig már említettük, az aktuális első felében a Portónál volt kölcsönbe, de a neves portugál gárdánál sem számoltak vele komolyabban.