Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Iscónak küzdenie kellene ahelyett, hogy mártírt játszik”

Továbbra is úgy tűnik, hogy Isco már nem része Santiago Solari terveinek. A Real Madrid általános igazgatója, Jorge Valdano szerint azonban meg kellene küzdenie a helyéért a kezdőcsapatban. 

Forrás: AS

Isco a Leganes elleni Király-kupa mérkőzésen sem volt a kezdőben, igaz, a 71. percben pályára léphetett. Egyre több hír jelenik meg a spanyol középpályás és a Real Madrid vezetőedzője, Santiago Solari közötti elharapódzott viszonyról, sőt, már Sergio Ramos is megszólalt az ügyben.

Most pedig a madridi klub általános igazgatója, Jorge Valdano szólalt meg, és egyáltalán nincs elragadtatva játékosuk viselkedésétől. A véleménye szerint Iscónak küzdenie kellene ahelyett, hogy megjátssza az áldozatot.

“Hiányolom a küzdés Iscóból, hiszen mindennél jobban tudnia kellene, hogy a győzelem és a vereség is a pályán dől el. Isco inkább a mártírt játssza ahelyett, hogy megmutatná, hogy igenis helye van a csapatban.”

Isco nagyon kevés lehetőséghez jutott, amióta Solari átvette a csapat irányítását. Az új tréner leginkább csak csereként számít rá, ám az okokról mindenki csak találgat. A köztük lévő feszültség miatt a spanyol középpályás könnyen távozhat a madridi klubból a nyáron.