Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb rutinos támadót szemelt ki a Barca – sajtóhír

Fernando Llorente mellett egy másik opció is szóba került a rutinos támadó leigazolását fontolgató FC Barcelona háza táján, akiknek nem is kellene messzire menniük legújabb kiszemeltjükért…

Több lap szerint a katalán óriási célja, hogy Luis Suárez mellett még legalább egy tapasztalt befejező csatár legyen a Barcelona keretében, ennek érdekében éppen az uruguayi honfitársát, Cristhian Stuanit szemelték most ki a kisebbik élvonalbeli katalán csapatból, a Gironából – erősítette meg a Marca.

A 32 esztendős támadó másfél szezon alatt már 32 gólt szerzett jelenlegi klubja színeiben: a tavalyi évadot 21 találattal zárta 32 fellépésről, míg a jelenleg futó kiírásban 14 meccs után 11 gólos, mellyel a harmadik helyezést birtokolja a spanyol bajnokság (La Liga) legjobb góllövői között, csak Lionel Messi és Luis Suárez eredményesebb nála.

Stuani pályafutása korábbi szakaszában megfordult többek közt az olasz Reggina és az angol Middlesbrough mellett az Espanyol és a Levante csapatainál is.

Az uruguayi csatárt a következő szezon végéig köti szerződés a Gironához, aktuális piaci értéke pedig 10 millió euró a Transfermarkt jelentése szerint.