Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo meg akarja győzni Marcelót, hogy igazoljon a Juventusba – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint Cristiano Ronaldo mindenképpen azt szeretné, hogy barátja és korábbi csapattársa, Marcelo a Juventus játékosa legyen. 

Forrás: AS

A spanyol AS értesülései szerint Cristiano Ronaldo nem adta fel, hogy Marcelo ismét a csapattársa legyen, ezért meg szeretné őt győzni arról, hogy igazoljon a Juventusba. A lap állítása szerint Ronaldónak a rögeszméjévé vált, hogy ismét a brazil védővel játsszon együtt. A két játékos továbbra is jó barátságot ápol egymással és folyamatos kapcsolatban vannak, és a lap szerint a beszélgetéseik során Ronaldo többször felhozta már, hogy Marcelo Torinóba igazoljon.

Nem most először röppentek fel a hírek Marcelo távozásáról, ám a brazil maga utasította el ezeket a pletykákat, és elmondása szerint a Real Madridból akar visszavonulni. Azóta viszont történt némi változás a csapatban betöltött szerepében. Már zsinórban két mérkőzésen is csak a padon kezdett, emellett sok kritikát is kapott a rossz védői teljesítménye miatt, így akár lehetnek kétségei abban, hogy biztosan maradni szeretne-e.

Marcelónak azonban jelenleg nem igazán lenne helye a Juventusban, főleg, hogy a helyén játszó Alex Sandro idén hosszabbított 2023-ig. Emellett pedig hiába lett most kegyvesztett a brazil, még mindig nagyon fontos játékosa a Real Madridnak, ezért a lap szerint a klub nem is hallgat meg érte ajánlatokat, így a Marcelónak kell úgy döntenie, hogy távozni akar.