Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított tehetségével a Manchester United – hivatalos

A Manchester United csapata a hétfői napon hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított nagy jövő előtt álló labdarúgójával…

A 22 éves skót hátvéd, Scott McTominay a 2023-ig hosszabbított szerződést a “Vörös Ördögöknél”, és további egy évre opciós joga lesz rá az együttesnek. Hazájából a Celtic vette volna kölcsön a közelmúltban a tehetséges védőt, nem kizárt, hogy a hasonló érdeklődők elriasztása miatt kötötték le magukhoz hosszútávra, de természetesen ennek ellenére elképzelhető, hogy a jövőben a több játéklehetőség érdekében kölcsön adják majd őt.

A saját nevelésű védő a 2016-2017-es szezonban debütált a felnőtt csapatban, s az előző kiírásban már 13 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, míg a jelenleg futó idény során hét PL-, és egy FA-kupa-mérkőzésen szerepelt, de a teljes 90 percet mindössze háromszor játszotta végig.

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United vezetősége – a megbízott menedzser Ole Gunnar Solskjaerral egyetértésben – mindenképpen a csapat jövőbeli alapembereként tartja számon a fiatal hátvédet.