Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megtáltosodó francia kiválóság vezetheti minél magasabbra a MU-t

A Manchester United legutóbbi sikere alkalmával ismét eredményes Anthony Martial teljesítményét csapattársa magasztalta, ugyanis a francia légiós az elmúlt hetekben elképesztő javuláson ment keresztül, és nélkülözhetetlen játékosa lett csapatának…

A január végén a csapattal szerződést hosszabbító Anthony Martial a közelmúltban az Arsenal elleni FA-kupa-mérkőzésen és a Fulham elleni bajnokin is fontos gólt szerzett, miközben gólpasszokkal és remek játékkal járul hozzá mostanság a Manchester United nem mindennapi meneteléséhez.

Pogba és Rashford mellett kétségkívül a 23 esztendős francia szélső az, aki a menedzserváltás óta a legnagyobb pozitív változáson ment keresztül, fontos szerepét a “Vörös Ördögök” rutinos spanyol középpályása, Juan Mata is elismerte:

“Egyszerűen imádom Antonyt. Ha jól játszik, akkor hatalmas esélyünk van a győzelemre, gyakran szoktam mondani, hogy add a labdát Anthonynak és nyerünk – tényleg így gondolom. Nem szabad feladnunk a hitet, mert mi vagyunk a Manchester Unitedet, a klubot pedig igenis kiváló képességű játékosok alkotják, mindezt az elmúlt hetekben is bebizonyítottuk.”

José Mourinho decemberi menesztése alkalmával a Manchester United hatodik helyen állt az angol bajnokságban (Premier League), az évad végéig kinevezett Ole Gunnar Solskjaer irányításával pedig 11 mérkőzésből 10-et megnyert és már a negyedik helyen tanyázik, hat pontra a dobogó legalsó fokától.

A MU kedden a több sebből vérző Paris Saint-Germain ellen lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén hazai környezetben.