Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ő a világ legjobbja a posztján, miért igazolnánk helyette?

A blancók első embere, Florentino Pérez exkluzív interjút adott csapatáról a France Footballnak. Ebből a beszélgetésből szemezgettünk. 

(Kép: as.com)

Az elnök úr igencsak elégedettnek tűnt, amikor a Real Madrid jelenéről és keretéről kérdezték. “Nekünk van a világon a legjobb csapatunk, és ezt pontosan mutatja az is, hogy milyen trófeákat nyertünk az elmúlt pár évben. A legutóbbi három Aranylabdát is Real-játékos nyerte, és ha végignézek a mostani keret fiatal játékosain, biztos vagyok benne, hogy ők is komoly esélyesei lesznek a díjnak a jövőben.” – Kezdte Pérez.

“Továbbra is egy célunk van, mégpedig a legjobbnak lenni. Meg kell felelnünk a klub történelmének, éppen ezért soha nem fogjuk feladni. A Real Madrid már most a futball elitjének tagja, és az is marad. Hogy miért gondolom ezt? A jövő sztárjait igazoltuk le, hiszen elég csak Vinícius Juniorra, vagy Rodrygora gondolnunk.” – Folytatta büszkén a sportvezető, aki ezután az utóbbi időben remekül futballozó Karim Benzemát külön is kiemelte.

“Évek óta azt hallom, hogy a Real Madridnak igazolnia kellene egy 9-es típusú játékost. Kérdezem én, hogy mi szükség lenne erre, ha nálunk játszik a világ legjobbja ezen a poszton? Különben is, csak azért nem fogunk költeni, hogy bebizonyítsuk, képesek vagyunk nagy pénzeket áldozni játékosokra.” – Így Pérez, akinek köztudottan egyik kedvelt játékosa a francia csatár.